• Елколект

  Ослободете се од Вашиот Е - Отпад

  Повеќе...
 • Аиркон дел од Елколект

  Аиркон како општествено одговорна компанија со задоволство е еден од основачите на “Елколект” - непрофитна организација со примарна дејност управување со отпад од електрична и електронска опрема и отпадни батерии и акумулатори.
  Основна цел на Елколект е да воспостави функционален систем за постапување со отпадна електрична и електронска опрема и отпадни батерии и акумулатори на начин кој нема да создава дополнителен товар на животната средина и животот и здравјето на граѓаните на Република Македонија.

  Повеќе...
 • За идеална клима...

  Не го трошете времето за избор на клима уред, прашајте не и ние ќе ја постигнеме идеалната клима во вашиот дом!

  Повеќе...
 • Иновативно решение

  Наш систем во катната гаража во Скопје

  Повеќе...
 • Get in touch .....

  Wolf е компетентен бренд за системи за заштеда на енергија во делот на греење, вентилација, климатизација, солар и когенерација.

  Повеќе...
 • Our Latest Pride&Joy

  Ново врвно копмлетно решение, топли стапала, студени глави и повеќе кислород за членовите на Спорт Инн!

  Повеќе...
 • ESTIA

  Еден чекор во вистинскиот правец кон системот за греење и ладење на иднината, кој е во согласност со стандардите за животна средина.

  Toshiba Estia топлинските пумпи воздух/вода се идеално решение за зголемување на коефициентот на енергетската ефикасност (COP), каде што воздухот е основен извор на енергија.
  Овој систем е вистинско решение, и е наменет за греење на простории, за добивање на санитарна топла вода и дополнителна предност е тоа што може да лади во текот на летото.

  Повеќе...
 • Инвертор Технологија

  Климатизацијата има значителна улога во нашето секојдневие како во домашни услови така и на работа. Притоа, не е единствено значајно да се достигне само посакуваната температура, туку клима уредите со инвертор технологија, се вистинските уреди за постигнување на најдобар квалитет на воздухот и термичка удобност во просторијата.

  Повеќе...
 • Подобра Енергетска Ефикасност ...

  ... во вашите домови доколку се одлучите за клима уред од АИРКОН со енергетска класа "A"

  Повеќе...
 • Comming Soon...

  Повеќе...
Квалитет
Висок квалитет, комплетна палета на производи што ја нудиме, грижа за корисници како и посветен и одговорен персонал - се вредностите што ги поседува АИРКОН. Стандардите за висок квалитет се тие што не' водат да остваруваме успеси. Ние се залагаме да го подобриме квалитетот преку имплементирање на политики за одржлив развој и за заштита на животната средина. Воведувањето на стандардите и стекнувањето на сертификатите за ISO 9001: 2008 и ISO 14001: 2004, се само дел од начинот на кој што се однесуваме кон средината, одржливиот развој и генерациите што доаѓаат - истовремено остварувајќи економски, социјални придобивки и придобивки за животната средина.
Проекти
НОВО!!! - Слики од нашите последни проекти! Вградени се системи во согласност со стандардите за заштита на Животната Средина!!!
Поддршка
Дејноста на компанијата АИРКОН вклучува избор на опрема, доставување на истата, пуштање во работа и одржување на целата палета на производи. Инженерскиот тим на АИРКОН обезбедува целосна техничка поддршка, проектирање и вградување на системи за греење, ладење и климатизација, со цел да се изнајде оптимално решение. Компанијата АИРКОН има свој сервис и технички персонал обучен за вградување, сервисирање и одржување на производите од Toshiba, BlueBox, и Wolf, како во така и вонгарантен рок. Сервисерите одговараат на терен во најкраток можен рок на територијата на Македонија и Косово. Поддршка за продажба, сервис и оддржување 365 дена.
Последна новост

More Photos to Come