SEIYA - Искусете ја тишината

Златна тишина

Asset 1-100.jpg

SEIYA е економски ефикасно и тивко решение кое ја користи Инвертер технологијата на TOSHIBA со R32 за да ви понуди A++ перформанси за ладење како и комфор преку целата година.

Asset 2-100.jpg

Секојдневна Удобност

SEIYA е дизајниран со идеја за максимална удобност. Нуди ексклузивни карактеристики и високи перформанси со што секојдневната удобност е достапна за сите.

Дозволете си А++ третман

Односот меѓу перформансите и трошоците го прават SEIYA извондреден производ на пазарот. Сите капацитети нудат A++ и А+ перформанси за греење, што означува оптимален комфор заедно со исклучително ниска потрошувачка на енергија.

Звукот на тишината

Toshiba постојано иновира за да им обезбеди ненадминлив квалитет и доверливост на своите клиенти. За да се намали бучавоста и да се подобри удобноста, SEIYA има “Silent” функција со која се намалува бучавата на надворешната единица, додека со својата “Quiet” функција се гарантира ниска бучава од внатрешната единица како и удобен сон.

Овозможете си ЈАПОНСКИ КВАЛИТЕТ

Asset 3-100.jpg

Дизајн и Доверливост

Иновација, ефикасност, најголема доверба, заштеда на енергија почит кон околината… Сите овие вредности се во срцето на се што правиме во Toshiba и АИРКОН.

Преку 50 години Toshiba им нуди на своите клиенти гарантирана прецизност, експертиза и гаранција за Јапонски квалитет.

Иновативна Toshiba инвертер Технологија

Иновативната технологија со ротирачки компресор на TOSHIBA нуди исклучителни перформанси и највисока доверливост. Со минимизирањето на флуктуациите се осигурува константна температура, се зголемува ефикасноста како и елиминирањето на ризикот од превисока бучавост.

Инвертер технологијата на Тoshiba, овозможува SEIYA да го регулира капацитетот за греење и ладење постојано, преку постојано следење на брзината на компресорот.

Неограничена удобност

Asset 4-100.jpg
Asset 5-100.jpg

Направете го вашиот клима уред паметен

Удобност од дома или од било каде

Asset 6-100.jpg

Прилагодете го комфорот во вашиот дом преку идеална комбинација на ладење или греење. Идеално паметно решение без разлика каде сте во моментот. Кога сте дома едноставно заменете го далечинското со интуитивната smart апликација. Оваа апликација исто така ви овозможува и лесен пристап до вашиот клима уред додека сте надвор, со што ќе ја адаптирате климата според потребите на вашето семејство.

Asset 7-100.jpg
Asset 8-100.jpg

Сакате да си одите дома и веднаш да уживате во идеална температура? Едноставно, користете ја аппликацијата за да го проверите статусот, брзо и лесно нагодете го комфорот без разлика каде се наоѓате.

Подобри воздушни решенија за подобар свет

Asset 9-100.jpg
Безжични решенија за удобност кога сакате.

Безжични решенија за удобност кога сакате.

Asset 11-100.jpg

Лично советување

ЛИЧНО ВАШ СЕРТИФИЦИРАН ПАРТНЕР НА TOSHIBA

TOSHIBA се гордее со својата мрежа на квалификувани и специјализирани компании за ладење, греење и вентилација. Со секој клима уред на TOSHIBA не добавате само врвен производ, туку и професионално советување, планирање, монажа и сервис. Имајте целосна доверба во способностите на AIRCON ДОО.

Од мали до големи

Со индустриските и комерцијалните решенија TOSHIBA го задоволува целиот спектар на побарувањата. За подетални информации ве молиме контактирајте го AIRCON ДОО или ајде да работиме.