Toshiba HOME AC APP

Asset 6.png
Asset 7.png

Имајте целосна контрола на вашата удобност со Toshiba Home AC Control App. Едноставна за употреба од вашиот мобилен уред, без разлика дали сте дома или надвор. Целосно компатибилна, уредот може да се користи со сите виско ѕидни и парапетни единици на Toshiba.

Asset 8-100.jpg

Зголемете ја удобноста дома или додека се движите

Прилагодете ја удобноста, со идеално ниво на ладење или греење за вашето семејство во секое време, без разлика каде сте. Додека сте дома, заменете го IR далечинското со интуитивната апликација. Таа ви озозможува лесен пристап до единицата дури и кога сте во движење. Со тоа го адаптирате комфорот кон вашиот животен стил!

Паметно и ефикасно

  • Сакате да одите дома и веднаш да уживате во идеална температура? Едноставно користете ја app за да го го проверите статусот, потоа брзо и едноставно прилагодете го вашето ниво на удобност.

  • Прилагодете го распоредот на клима уредот со вашата семејна рутина за да ја оптимизирате работата и дополнително да заштедите на електрична енергија.

Модерна апликација

  • Оваа апликација е лесна за употреба и е достапна во 5 јазика. Содржи мошне интуитивни карактеристики. Пријатни бои за секој модалитет, а главните функции се достапни со еден допир.

  • Сите премиум можности на Toshiba клима уредите се сепак достапни. Само повлечете нагоре на главниот екран и ќе имате можност да ги изберете.Asset 5.png
Asset 10-100.jpg