Нашата идеја не е да продаваме специфични производи, напротив ние ја нудиме нашата компетентност и способност за решавање на проблеми.

Фотографиите се сопственост на Toshiba, BlueBox и Аиркон ДОО.

 

решенија за сите сегменти

HOme

Од мали, скромни и удобни станови на крајот на градот, до вистински архитектонски бисери, сите тие поминале низ нашите прсти. Сите тие ги користат HOME решенијата.

BLUE BOX

Решенија за ладење на дата центри. Ако дата центрите во светот ги претставиме како држава, тогаш тие се 5тиот најголем потрошувач на ел. енергија, а 48% од таа енергија се троши за ладење.

Estia

Решението кое сметаме дека е иднината на греењето и ладењето е достапно денес. ESTIA е најудобниот и најефикасниот начин за надградба на вашиот дом.

business

Помагаме на безброј бизниси да растат, просперираат и да ја оддржуваат својата клима, секогаш идеална. Користиме решенија за бизнис, но првенствено тие се, за луѓе.