Катна гаража која не личи на катна гаража

 

Овој проект од самиот почеток имаше потенцијал да биде одлично обележје за главниот град, барем ние сметавме дека ќе изнуди по некој заинтересиран поглед. Не секоја катна гаража има способност да ве застане. Предизвик.

Се гордееме дека направивме целосно решение за овој објект, кој подоцна и навистина доби признание за архитектура. Доколку сакате да прочитате нешто повеќе за објектот и наградата, клик тука.

Решение:

  • 7 надворешни единици
  • 33 внатрешни единици
  • многу kW во вентилатори
  • BMS модул
 
aircon_katna_garaza
aircon_katna_kaseta
aircon_katna_garaza
DAD_0178.JPG
DAD_0191.JPG